Selecteer een pagina

 

Jolanda Riedijk

Pedagoog / coach / trainer

Ik ben Jolanda Riedijk. Ik ben pedagoog, coach en trainer. In 2012 mijn heb ik mijn praktijk Sensitief Coachen opgericht. Naast de coaching die ik kinderen, jongeren en jong volwassenen geef, ontwikkel ik ook trainingen, workshops en praktische materialen voor professionals in het onderwijs en de zorg.

Ik word ook door scholen en instellingen uitgenodigd om de trainingen incompany te geven, maar ik geef de trainingen ook voor individuele inschrijving vanuit een mijn kantoorruimte in Bergen op Zoom. Omdat ik niet overal tegelijk kan zijn voor het geven van trainingen, bestaat er nu ook de mogelijkheid om de trainingen als cursus online te volgen.

Het doel is om de deelnemers inzicht te geven en tools aan te reiken voor de dagelijkse praktijk. De cursussen worden afgesloten met een digitale eindopdracht of meerkeuzevragen waarmee de student laat zien de lesstof te beheersen en de vertaalslag naar de praktijk kan maken. Bij het succesvol afronden van de cursus ontvangt de deelnemer een certificaat.

Ik wens je veel leerplezier toe!